Waarom een professionele website laten maken? 

webdevelopment bureau Cross Internet

Een professionele website laten maken brengt jouw bedrijf op een krachtige manier onder de aandacht. Het biedt niet alleen een sterke online aanwezigheid, maar ondersteunt ook jouw zakelijke doelstellingen op verschillende manieren. Hier zijn enkele voordelen van een professionele website op maat:

 • Verbeterde zichtbaarheid: Een goed ontworpen website trekt meer bezoekers aan en vergroot jouw online bereik.
 • Betere gebruikerservaring: Met een maatwerk website is de navigatie gebruiksvriendelijk en sluit het ontwerp perfect aan bij jouw merkidentiteit.
 • Hogere conversieratio: Slim geplaatste call-to-actions en een logisch ontwerp zorgen ervoor dat bezoekers sneller klanten worden.
 • SEO-optimalisatie: Onze webdevelopers integreren SEO vanaf het begin, waardoor jouw website beter scoort in zoekmachines.
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Een website op maat kan eenvoudig worden aangepast en uitgebreid naarmate jouw bedrijf groeit.
 • Technische betrouwbaarheid: Onze technische knowhow garandeert dat je website altijd up-to-date, snel en veilig is.

Bij Cross Internet benutten we onze expertise in webdevelopment om maatwerk oplossingen te bieden die jouw bedrijf helpen groeien. Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief bijdraagt aan jouw succes.

Het proces van een website laten maken 

maatwerk website laten maken

Bij Cross Internet draait het proces van een website maken om samenwerking en maatwerk. We beginnen met een grondige inventarisatie van jouw doelen en wensen. Ons team vertaalt deze input naar een uniek ontwerp dat aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Onze webdevelopers zetten dit ontwerp om in een functionele website, waarbij ze gebruikmaken van de nieuwste webdevelopment technieken. Tijdens het ontwikkelproces houden we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat jouw feedback direct wordt verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de website precies zo wordt als jij voor ogen hebt.

Voordat we live gaan, ondergaat de website een uitgebreide testfase. We controleren de werking op verschillende apparaten en browsers om optimale prestaties te garanderen. Na een succesvolle test is de website klaar voor lancering.

Met een website op maat ben je verzekerd van een professionele online aanwezigheid die je bedrijf in België of daarbuiten versterkt. Onze focus ligt op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, zodat je een mooie website krijgt die effectief jouw bedrijfsdoelen ondersteunt.

Achtergrond graphic

Uniek design en huisstijl 

Een uniek design is van groot belang voor je online aanwezigheid. Het zorgt voor herkenbaarheid en versterkt de merkidentiteit. Wanneer je een website laat maken, moet deze naadloos aansluiten op de huisstijl van je bedrijf. Dit omvat kleuren, logo's en visuele elementen die je merk representeren.

Daarom bieden wij een website op maat waarbij deze elementen zorgvuldig worden geïntegreerd, zodat je een professionele website krijgt die jouw bedrijf perfect weerspiegelt. Een maatwerk website laten maken zorgt ervoor dat je niet alleen een aantrekkelijk, maar ook een onderscheidend en herkenbaar design hebt. In België of elders, een uniek design en een sterke huisstijl helpen je om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij je bezoekers. 

Gebruiksvriendelijke en responsieve websites

Webdevelopment bedrijf op kantoor

Een gebruiksvriendelijke en responsieve website is noodzakelijk voor een optimale gebruikerservaring. Bij het laten maken van een website is het belangrijk dat deze goed functioneert op verschillende devices, van desktops tot smartphones. Een responsieve design zorgt ervoor dat je website automatisch meeschaalt met het schermformaat, waardoor bezoekers altijd een prettige en consistente ervaring hebben.

Wanneer je een nieuwe website laat maken, moet deze eenvoudig te navigeren zijn. Dit verhoogt de tevredenheid van je bezoekers en de kans op conversie. Een website op maat biedt hierbij de beste oplossing. Ons team van webdevelopment experts zorgt ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor iedereen, ongeacht het device.

Kies voor een maatwerk website laten maken in België die voldoet aan de hoogste standaarden. Een responsive en gebruiksvriendelijke website helpt je om je doelgroep effectief te bereiken en een blijvende indruk achter te laten.

Website laten maken met een webshop

Website laten maken met een webshop 

Een website laten maken met webshop opent nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf. Een goed geïntegreerde webshop biedt een veilige en aantrekkelijke omgeving voor jouw klanten om aankopen te doen. Het ontwerp en de navigatie spelen hierbij een onmisbare rol.

Bij een professionele website laten maken is het belangrijk dat de webshop eenvoudig te gebruiken is. Een helder en gebruiksvriendelijk ontwerp zorgt ervoor dat klanten snel en gemakkelijk producten kunnen vinden en afrekenen. Dit verhoogt de klanttevredenheid en stimuleert herhaalaankopen.

Veiligheid is een andere belangrijke factor. Een webshop moet voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen om klantgegevens te beschermen. Kies daarom voor een nieuwe website laten maken met een webshop die zowel aantrekkelijk als veilig is.

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5

Kosten van een website laten maken 

Offerte aanvragen voor website

De kosten van een website laten maken variëren afhankelijk van verschillende factoren. Het ontwerp, de functionaliteiten en de complexiteit van de site spelen allemaal een rol in de uiteindelijke prijs. Een eenvoudige website kost minder dan een uitgebreide, maatwerk oplossing met geavanceerde functies.

Bij Cross Internet krijg je bij het aanvragen van een offerte voor een website een helder overzicht van de kosten. Dit zorgt voor volledige transparantie en geeft je inzicht in waar je budget naartoe gaat. Bij Cross Internet is een betaalbare website laten maken mogelijk dankzij onze op maat gemaakte oplossingen, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

De gemiddelde prijs van een website laten maken in België kan variëren, maar door een gedetailleerde offerte aan te vragen, weet je precies wat je kunt verwachten. Dit maakt het gemakkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen en te investeren in een website die jouw bedrijf effectief ondersteunt.

Achtergrond graphic

Onderhoud van je website 

Een website laten maken is slechts de eerste stap; regelmatig onderhoud is essentieel voor snelheid en veiligheid. Een goed onderhouden website biedt een optimale gebruikerservaring en voorkomt technische problemen. Bezoekers haken af bij trage laadtijden, daarom is snelheid belangrijk.

Veiligheid is net zo belangrijk. Regelmatige updates beschermen tegen beveiligingslekken en cyberaanvallen. Bij Cross Internet ondersteunen we je bij het onderhouden van je website, zodat je professionele site altijd in topconditie blijft. Of je nu een nieuwe website laat maken of een bestaande site hebt, onderhoud zorgt ervoor dat je online aanwezigheid sterk en betrouwbaar is.

Achtergrond graphic

Zelf content beheren met ons gebruiksvriendelijke CMS

Een content management systeem (CMS) maakt het eenvoudig om zelf wijzigingen aan je website aan te brengen. Na het laten maken van een professionele website, wil je misschien zelf content toevoegen of aanpassen. Met een CMS is dit snel en gemakkelijk te doen, zonder technische kennis.

Bij het laten maken van een nieuwe website door Cross Internet zorgen we voor een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je altijd controle hebt over de inhoud. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe blogposts, het bijwerken van pagina's of het toevoegen van afbeeldingen, met een CMS kan het allemaal.

Kies je voor een maatwerk website laten maken bij Cross Internet in België, dan profiteer je van een op maat gemaakt CMS dat aansluit bij jouw specifieke behoeften. Hierdoor blijft je website altijd up-to-date en relevant voor je doelgroep. 

We worden beoordeeld met een 9.5
Klant
Klant
Klant
Klant +33
Achtergrond graphic

Focus op conversie en vindbaarheid

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversie staan aan de basis van een succesvolle website. Bij Cross Internet werken onze webdesign, webdevelopment en marketing teams samen om websites te creëren die aan al je eisen voldoen én hoog scoren in zoekmachines. Dit trekt meer bezoekers aan en verhoogt de kans op conversies.

Een professionele website laten maken betekent vanaf het begin investeren in SEO. Onze specialisten zorgen ervoor dat je website voldoet aan de meest recente technische SEO-richtlijnen, waardoor je beter zichtbaar wordt in zoekresultaten.

Conversiegerichte websites zijn onze specialiteit. Een doordachte positioneringsstrategie, strategisch geplaatste call-to-actions en een gebruiksvriendelijk ontwerp stimuleren bezoekers om actie te ondernemen.

Of je nu een nieuwe website laat maken of een bestaande site wilt verbeteren, bij Cross Internet in België krijg je een maatwerk oplossing die zowel je zichtbaarheid als je conversies optimaliseert.

Online marketing diensten

Het online marketing team van Cross Internet

Bij Cross Internet gaat het om meer dan een mooie website laten maken; het draait om effectieve online marketing die je bedrijf laat groeien. Onze geïntegreerde aanpak combineert webdesign, webdevelopment en marketing om je online zichtbaarheid en conversies te verbeteren. Dit leidt tot meer bezoekers en hogere omzet.

Onze online marketing mix omvat:

 • SEO (zoekmachineoptimalisatie): Verbeter je vindbaarheid in zoekmachines en trek organisch meer bezoekers naar je website.
 • SEA (zoekmachine-adverteren): Adverteer effectief op zoekmachines zoals Google en bereik je doelgroep snel en gericht.
 • Social media marketing: Verhoog je merkbekendheid en betrokkenheid door middel van gerichte campagnes op social media platforms.
 • E-mailcampagnes: Bereik je klanten direct met gepersonaliseerde e-mails die converteren.
 • Content marketing: Creëer waardevolle, relevante content die je doelgroep aanspreekt en je autoriteit in de markt versterkt.
 • Conversieoptimalisatie: Verbeter de gebruikerservaring en verhoog het aantal bezoekers dat daadwerkelijk klant wordt.
 • Linkbuilding: Verhoog je domein autoriteit en zoekmachine ranking door strategische linkbuilding technieken.
 • Webanalyse: Analyseer bezoekersgedrag en optimaliseer je website en campagnes op basis van data.
 • Online positionering: Zorg voor een consistente en herkenbare online aanwezigheid die je merk sterk neerzet in de markt.

Als marketing en webdevelopment bureau in België helpen wij je om online succes te behalen. Met onze doordachte marketingstrategieën zie je niet alleen een toename in bezoekers, maar ook een merkbare groei in omzet.

Achtergrond graphic

Start jouw online succesverhaal

Wil je jouw online succesverhaal beginnen? Laat een professionele website maken door Cross Internet.

Ons team biedt een full-service totaaloplossing met webdesign, webdevelopment en marketing om jouw doelen te bereiken. Of je nu een nieuwe website wilt laten maken of je huidige site wilt verbeteren, wij leveren maatwerk dat past bij jouw behoeften.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Samen zorgen we voor een krachtige online aanwezigheid die jouw bedrijf in België helpt groeien. Start vandaag nog en ontdek wat wij voor jouw online succes kunnen betekenen.

Verstuur formulier
Achtergrond graphic
Direct weten waar jouw online kansen liggen?

Streef je naar online groei en het maximaliseren van je online resultaten en zichtbaarheid? Laten we samen om de tafel gaan zitten om je doelen en wensen te bespreken. Jouw doel wordt onze uitdaging. Wij zijn er voor jou, klaar om te helpen!

Contact
Cookies op Cross Internet Cross Internet gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie